Monday, March 14, 2011

Πώς περνάει μια νύχτα στη Κερατέα;
Μπαμ-μπαμ.

Γιατί ο Χριστός περπάτησε πάνω στο νερό;
Επειδή τα σκατά επιπλέουνε.

Συζητάνε 2 γυναικολόγοι:
Πάμε για κάνα ποτό να δούμε κάνα πρόσωπο;

Τι είπε η οικιακή βοηθός του Χριστού όταν είδε το σπίτι του μπουρδέλο;
Μα καλά, σε σταύλο γεννήθηκε;

48 comments:

Anonymous said...

LES ENA ANEKDOTO POU O XRISTOS KAI KALA EPIPLEEI STO NERO EPIDH TA SKATA EPIPLEOUNE. GIA NA TO LES, KATI THA XEREIS APO TH MANA SOU, ADERFE.

Papias said...

Μη γαμάτε την Παναγία αδέρφια. Θα γεμίσουμε Χριστούς.

Anonymous said...

αχαχαχα αυτο με το χριστο πεθανα!!!

Anonymous said...

Αυτό δεν είναι χιούμορ, είναι αηδία. Απόσυρέ το πάραυτα.

Anonymous said...

Χαχαχαχαχα, ποσο μαλακας πρεπει να εισαι ρε ζακι, για να βγαζεις τετοια ανεκδοτα. Σου εχω πει καρακιολη, κοψε την κοκα θα καψεις κανενα κυτταρο και να, αρχισες να λες καμμενα ανεκδοτα.... Δεν με ακουσες... Ελα να ψωνισεις και θα δεις τι αλευρι θα σου δωσω κοπριτι..
Εγω νομιζω οτι πρεπει να κοψουμε να γαμαμε την μανα σου για να σταματησει να βγαζει papius cocainius. Χαχαχαχαχα, αιντε και γαμησου ζακι...

Anonymous said...

οκ

anna vissi said...

ntroph sou re ntropi sou AISXOS ξεφτυλα

Anonymous said...

μαλλον δεν πρέπει να σαι πανω απο 14 χρονών ετσι δεν είναι..ανοιξε κανα βιβλίο οχι μόνο πενχάουζ...Μάλλον είσαι Αριστερόκαπιταλιστής!! οσο για το αθεος δες τον προγονο σου την μαϊμού και το δελφίνι ποσο σου μοιάζουν ξεφτύλα..

Alex.a said...

Ta comment ton anegkefalon thriskokaulon tou kanapeos einai teleia, kalytera apo ta anekdota. Idios to teleutaio pou se protrepei na anoixeis "kana" vivlio tin stigmi pou den exei idea peri tis exelixeis ton eidon.

Anonymous said...

ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Ε?ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΝΑΡΧΟΣΚΑΤΟ..

Anonymous said...

Κάνει πεζοδρόμιο η πουτάνα η μάνα μου έξω απ'την εκκλησία, μέσα δε μπαίνει. Δε μπορείς να φανταστείς πόσα λεφτά δίνουν οι κρίνοι για μια πίπα στα γρήγορα.

Αλήθεια σου είπα ότι είμαι Αλβανός ομοφυλόφιλος πρεζάκιας;

Anonymous said...

bravo stous sxoliastes fovero epipedo eiste toulaxiston hli8ioteroi apo ton admin o opoios de pavei na einai hli8ios gt me auto to anekdoto de sevetai kapoia ekatomuria an8rwpwn oi opoioi den einai fasistes alla pisteuoun sto xristo

Anonymous said...

Μπράβο χριστινοί! Εκδηλώσατε έμπρακτα την αγάπη προς τον πλησίον. Ναι, σε αυτόν που δεν πιστεύει εις τον Κύριον, ή τον χλευάζει και τον ειρωνεύεται... Αυτή είναι η απάντησή σας; Τον βρίζετε; Οφθαλμός αντί οφθαλμού λοιπόν; Στα χνάρια του Χριστού βαδίζετε, αυτόν που σας τον έθιξαν και αναλάβατε να τον υπερασπιστείτε βρίζοντας μάνες. Εύγε! Πόσο λίγο χριστιανοί είστε μέσα σας! Και δεν είναι αυτό που με πειράζει, το χειρότερο είναι το πόσο λίγο άνθρωποι είστε...

Anonymous said...

Gia tin istoria na pw ston 2o anonimo apo panw oti de vriskw fasistes tous ekatomuria xristianous, para mono aftous pou anaferetai o 1os anonimos apo panw. Gia tous aplous xristianous elefthera uparxoun k alla blog. Parakalw omws tous xristianofasistes na sinexisoun na vrizoun..gelaw!

Anonymous said...

Gamiountai oi nazi
k i panagia mazi!!

PIDONE said...

πρεπει ναι εισαι πολυ μαλακαας για να γραφεις τετοια ανεκδοτα

john kollias said...

Ντροπή σου παλιοτόμαρο, βρωμόπαιδο, αλητάμπουρα...που θα μας πεις οτι είχε οικιακή βοηθό ο Χριστός. Μόνος του καθάριζε το σταύλο ρε μούτρο!

Byron Tsigaras, EE said...

So much fun and win!!! Έχει και άλλα τέτοια ανέκδοτα? Μου αρέσει να RAGEάρουν ασύστολα τα φασιστάκια.

Anonymous said...

Το επίπεδο και η μορφωσή σας αγαπητέ φαίνεται από το χιούμορ το οποίο διαθέτετε... Η προοδευτικότης των "αριστεριστών" έχει καταντήσει αηδία πια. Κακώς του γράφετε να ντρέπεται διότι για να ντραπεί κάποιος θα πρέπει πρώτα να διαθέτει νοημοσύνη. Το άτομο αυτό αποτελεί το κατακάθι της Ελληνικής κοινωνίας την σήμερον ημέρα. Είναι μέλος μιας κοινωνικής ομάδος η οποία συνειδητά ή μη προδίδει το έθνος. Αυτό οφείλεται στην ολική έλλειψη παιδείας την οποία θα έπρεπε να έχουν λάβει από την οικογένεια τους μεγαλώνοντας και κυρίως την ιστορική γνώση η οποία είναι ανύπαρκτη σε όλους!

Anonymous said...

Καλά ρε παιδιά, πιστεύετε στον Χριστό αλλά δεν πιστεύετε στον Άϊ Βασίλη, ΟΚ δεκτό.
Αφού είστε τόσο πιστοί, για πείτε μου τι έχετε κάνει απο πράξεις για να βαδίσετε στον δρόμο του?
Όταν το 80% των ελλήνων λέει "γαμώ την Παναγία σου" και "Γαμώ το Χριστό σου" τι σκατά Χριστιανοί είσαστε?

Αν μιλάω λάθος να μου πείτε.....

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

γιατι ο χρηστος οταν πεθανε πηγε στα ουρανια?
γιατι η μαλακια παει συννεφο

Chris said...

Ελεος παιδια λιγο σεβασμος δεν βλαπτει απενταντι σε οποιαδηποτε θρησκεια.Ο πολιτισμος σου επιβαλει να συμπεριφερεσαι αναλογα.Προσβαλοντας οποιαδηποτε θρησκεια δεν εισαι παρα ενας αμορφωτος καφρος που δεν εχει κανενα ηθικο φραγμο και αξια.
Απλα λεω οτι και αθεος να το εβλεπε αυτο (Πχ εγω) θα ενιωθε ντροπη οχι μονο για την προσβολη που δεχεται μια απο τις μεγαλυτερες θρησκειες(γεγονος και να μην σας αρεσει) αλλα και για το επιπεδο της παιδειας μερικων ατομων.

Chris said...

Και οσο για τους ψευτο-αθεους που σχολιασαν παραπανω λεγοντας διαφορα "ανεκδοτα", αθεισμος σημαινει η απορριψη καθε θρησκειας για δικους σου λογους.Αυτο σημαινει οτι ενας αθεος ειναι ατομο ψαγμενο με αποψεις και αξιες οποιες και αν ειναι αυτες.Τα ατομα που δεν μιλανε(βριζουν στην προκειμενη διαφορες θρησκειες)και σκεφτονται ειναι ντροπη για την δυσμοιρη κοινωνια μας και οσο ναζιστικο και να ακουστει αυτο πρεπει να περιοριστουν για να προχωρησει εξεληκτικα ο ανθρωπος.Απο την στιγμη που βριζεις μια θρησκεια εισαι η ντροπη του αθεισμου και υποβαθμιζεις το επιπεδο νοημοσυνης σου σε αυτο ζωου.Γιατι αφου χαθει η λογικη και η κριτικη σκεψη απο τον ανθρωπο χανεται και η διαφορα του απο τα αγριμια.

Byron Tsigaras, EE said...

Ωωωωω, έχουμε ένα διανοούμενο στην παρέα μας. Guess what, χεστηκα για το αν προσβάλλω χριστιανούς και γουστάρω να τους βλέπω να rageάρουν.

Anonymous said...

Ναι αυτό με τα σκατά είναι κάπως και ο φελλός επιπλέει...

Unknown said...

R.I.P. for you... rot in hell for you... sioura eisai 9 xronon

Anonymous said...

Αθεισμος στοκε σημαινει η αποριψη του θεου , οποιουδηποτε θεου/θεοτητας.
Αλλο αθεισμος αλλο αθρησκεια
Υπαρχουν αθρησκοι που μεταξυ αλλων επιδιωκουν να προσβαλουν τις θρησκειες.
ψαξου λιγο ...

αν και μυριζεις για σιστας

Anonymous said...

πωπω ειναι τραγικο ε; ολοι αυτοι που τολμανε να πουν ο,τιδηποτε για το Χριστο ειναι φοβερα αμορφωτοι. γιατι, πιστεψτε με, αν υπηρξε ο Χριστος (ναι, αφηνω και το αντιθετο ενδεχομενο πιθανο) δεν θα ειχε κανεις κανενα λογο για να τον κοροιδεψει, καθως θα ηταν ο ταπεινωτερος ανθρωπος που πατησε στη Γη. και δεν λεω οτι θα τον σεβομασταν επειδη θα ηταν θεος, αλλα επειδη ολοι τεινομυε να σεβομαστε το ανωτερο ηθος. για αυτο πριν πειτε ο,τιδηποτε αλλο για τετοια πρωσοπα πρωτα σκεφτειτε αν το κανετε γιατι εχετε αποθημενα προς καποιον ή κατι, γιατι σιγουρα δεν εχετε λογο να βριζετε εναν ανθρωπο που εζησε 2015 χρονια πριν...

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Unknown said...

Καρκινο

Papias said...

Κάτσε να βοηθήσω γιατί κόλλησες... Σκορπιός, Ζυγός, Λέων, Παρθένος, Αιγόκερος, Ταύρος, Τοξότης, Κριός. Τα υπόλοιπα στα αφήνω σαν άσκηση για το σπίτι.

Anonymous said...

Με κανει πραγματικα να γελαω το γεγονος οτι ολοι οι χριστιανοι βριζουν τον ανθρωπο που ειπε το ανεκδοτο, ενω παραλληλσ συμφωνσ με την θρησκεισ τους θσ πρεπει νσ σεβονται τους συνανθρωπους τους (καθως κσι τσ πιστευω τους) και να τους αγαπανε... η ειρωνια στο μεγαλειο της!

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΛΑΧ Η Ο ΒΟΥΔΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΤΕ?ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ?ΤΑ ΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 13-14 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ.ΖΩΑ.ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΕΒΑΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Papias said...

Καλά τα λες φίλε. Είσαι τ-shift-ης.

Θεοδώρα said...

Κρίμα πραγματικά...η κοινωνία μας δεν θα πάει ποτέ μπροστά....ο ένας να βρίζει το Χριστο και την Παναγια ,ο άλλος να βρίζει την αποψη του άλλου κ.ο.κ.....ειμαι 14χρονων...η αναζήτηση που έκανα στο google ήταν "ανέκδοτα" για να γελάσω...αλλα νομίζω πως θα έβρισκα το ίδιο αν πληκτρολογουσα "αμαθεια" προσβολή" "εγωισμός" "βρισιές" "κόμπλεξ" "κακή ψυχολογία" "μη σεβασμός στον συνανθρωπο" και αλλα πολλά...ευχομαι η δικια μου γενια και αυτές που θα ακολουθήσουν να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο...ειμαι απογοητευμένη και πλήρως δυσαρεστημένη από αυτό που μόλις αντίκρυσα...κριμα σε όλους εσάς... αμαθείς κύριοι και κυρίες...

Anonymous said...

XAXAXAXAXAXAXAXAX

Anonymous said...

Και κάτι απτην Παναγία γαμωχριστο!

Anonymous said...

(1)
Αν το ανέκδοτο ήταν για τον Αλλαχ ή τον Βούδα, θα είχε 50 σχόλια από κάτω; Η για τους μαύρους ή τους Εβραίους;
Θα έγραφε κανείς "μην θίγεις τα πιστεύω των άλλων" ή τη φυλή τους;
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!
Είναι "δήθεν" όσοι γράφουν τέτοια.

(2)
Επίσης "δήθεν" Χριστιανοί και τεκμηριωμένα "κακοί άνθρωποι" είναι και όσοι έγραψαν για Καρκίνο ή έβριζαν αθώες γυναίκες και μητέρες.
Αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή και (με τα Χριστιανικά πρότυπα) κρίση, είναι βέβαιο οτι δεν θα βρεθούν με τον Χριστό που με τόση λύσσα και κακία έσπευσαν να "υπερασπιστούν".

Anonymous said...

Γάμησε αυτό με τον Χριστό ��

Unknown said...

Λοιπόν δεν ξερω εσεισ τι λετε αλλα εγω γελασα και ειμαι και χριστιανος ορθοδοξος
να καουν ολα τα κομμουνια στην κολαση τελεια και παυλα